İdeal indirim – idealindirim.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Galatasaray, Sivasspor’u 6-1 Mağlup Etti ve 35 Maçlık İç Saha Yenilmezlik Rekorunu Kırdı

Galatasaray, Sivasspor’u 6-1 Mağlup Etti ve 35 Maçlık İç Saha Yenilmezlik Rekorunu Kırdı

Haber Haber -
11

Galatasaray, Sivasspor’u Farklı Mağlup Etti!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Sivasspor’u konuk etti. RAMS Park’ta oynanan mücadelede sarı-kırmızılı ekip, rakibini 6-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Ligdeki iç saha yenilmezlik serisini 35 maça çıkaran Galatasaray, gövde gösterisi yaptı.

Galatasaray, Rekor Kırdı!

Galatasaray’ın bu galibiyetiyle birlikte Fenerbahçe’nin 1988-1989 sezonundaki 93 puanlık rekorunu da kırarak tarihe geçti. Sarı-kırmızılı ekip, 11. dakikada Ziyech’in golüyle öne geçerken, Mertens, Caner, Icardi ve diğer oyuncuların golleriyle farkı açarak sahadan farklı galip ayrıldı.

Maçta Öne Çıkan Anlar

Maçın 35. dakikasında Galatasaray, 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. İkinci yarıda Sivasspor’un direnç gösterdiği anlarda Galatasaray hızlı ve etkili hücumlarıyla rakibine gol yağdırdı. Icardi ve Ziyech’in attığı gollerle skor 6-1’e ulaştı.

Maçtan Dakikalar

Maçın detaylarına bakacak olursak; 11. dakikada Ziyech’in golüyle başlayan farklı galibiyet, Galatasaray’ın üstün performansıyla devam etti. İcardi, Mertens, Caner gibi oyuncuların performansıyla sarı-kırmızılı ekip sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 96’ya yükseltirken, Sivasspor ise 48 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Galatasaray, Karagümrük deplasmanına çıkacakken, Sivasspor evinde Başakşehir’i konuk edecek.

Stat: RAMS Park

Hakemler: Arda Kardeşler, Esat Sancaktar, Serkan Olguncan

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi

EMS Yapı Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Poungouras, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, İbrahim Akdağ, Bartuğ Elmaz, Koita, Manaj

Goller: Ziyech (11′ ve 60′), Mertens (38′ ve 73′), Icardi (59′ ve 85′) (Galatasaray), Caner Osmanpaşa (54′) (EMS Yapı Sivasspor)

Sarı Kartlar: Uğur Çiftçi, Camara, Manaj (EMS Yapı Sivasspor)

İlgili Yazılar