İdeal indirim – idealindirim.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Hazine ve Maliye Ataşesi Gözde Çizmeci Gül Moderatörlüğünde Önemli Ekonomi ve Politika Etkinliği Gerçekleşti

Hazine ve Maliye Ataşesi Gözde Çizmeci Gül Moderatörlüğünde Önemli Ekonomi ve Politika Etkinliği Gerçekleşti

Haber Haber -
20

Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, Ekonomi ve Politika Konuşmaları Etkinliği Hakkında Konuştu

Hazine ve Maliye Ataşesi Gözde Çizmeci Gül’ün öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, küresel ekonomik gelişmeler, jeopolitik gerilimler, enflasyon ve faiz görünümü, ABD-Çin ticari ilişkileri, gelişmekte olan piyasalar ve yapay zeka gibi konular ele alındı.

Türkevi’nin Ev Sahipliği Yaptığı Yeni Etkinlik Serisi Başladı

Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, Türkevi’nin çeşitli toplantı, etkinlik ve panellere ev sahipliği yaptığını belirterek, “Ekonomi ve Politika Konuşmaları” adı verilen yeni etkinlik serisinin ilkini gerçekleştirmenin memnuniyetini dile getirdi.

Reyhan Özgür, siyasi ve ekonomik belirsizliklerin yaşandığı bir dönemde başlatılan etkinlik serisinin önemine vurgu yaparak, “Yeni ekonomik güçlerin yükselişinden yeni teknolojilerin ortaya çıkışına, dünyamızı şekillendiren benzeri görülmemiş değişimlere ve zorluklara tanık oluyoruz.” dedi.

Diyalog ve Bilgi Paylaşımının Önemi

Özgür, bu tür belirsiz dönemlerde diyalogun ve bilgi paylaşımının önemine işaret ederek, finansal kurumlar, özel sektör, hükümet yetkilileri ve akademi arasında siyasi ve ekonomik gelişmelere ilişkin diyalogun gelişmesini hedeflediklerini belirtti. Yapılacak tartışmaların faydalı olacağına inandığını dile getiren Özgür, etkinlik aracılığıyla önemli paydaşlar arasında verimli bir iletişim ağı oluşturulmasını amaçladıklarını ifade etti.

İlgili Yazılar