İdeal indirim – idealindirim.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. ‘Yenidoğan Çetesi’ Mağduru Aile: Okutucu Çifti

‘Yenidoğan Çetesi’ Mağduru Aile: Okutucu Çifti

Haber Haber -
6

Kocaeli’de Dram

Kocaeli’de yaşayan Okutucu çifti, geçen sene özel bir hastanede dördüz doğum yaptı. Ancak bebeklerinden üçünü kaybettiler ve birinin de görme kaybı oldu. Bu acı olayın ardından çete ile ilgili açılan dosyaya dahil olmak için avukatları aracılığıyla harekete geçtiler.

Yaşadıkları Kâbus

Erken doğum yapan Hamide Okutucu, Gebze’de bulunan bir hastaneye gittiğinde dördüz bebek dünyaya getirdi. Ancak bebeklerden üçü hayatını kaybetti ve biri de görme yetisini kaybetti. Aile, bu acıyla baş etmeye çalışırken, çocuklarının yaşadığı korkunç olayın peşini bırakmadı.

Adalet Arayışı

Okutucu çifti, yaşadıkları travmayı duyurabilmek için basın mensuplarına seslerini duyurmaya çalıştı. Ancak sesleri duyulmayınca adaleti sağlamak için hukuki mücadeleye başladılar. Aile, çocuklarının yaşadığı acılara sebep olanlar için en ağır cezaların verilmesini ve hastanenin kapatılmasını talep ediyor.

Avukatları Desteği

Ailenin avukatı Tayfun Budak, yaşanan mağduriyetin giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Yenidoğan çetesi ile ilgili açılan dosyada mağdur olduklarını dile getiren Budak, adaletin yerini bulması ve sorumluların cezalandırılması için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Bir ailenin acı dolu hikayesi, Türkiye’yi sarsan ‘Yenidoğan Çetesi’ skandalının bir parçası olarak gündemdeki yerini koruyor. Okutucu çifti, yaşadıkları travmayı unutturmayacak ve adalet mücadelesini kararlılıkla sürdürecek gibi görünüyor.

İlgili Yazılar