İdeal indirim – idealindirim.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 171baran

171baran

admin admin -
9

Türkçe rap son dönemlerin en popüler müzik türü olmaya devam ediyor. Z kuşağının yoğun ilgi gösterdiği rap müzik, yeni yıldızlarını da yaratmayı başarıyor.Çıkardığı hayat şarkısıyla adından söz ettiren 171baran ise büyük bir başarıya imza attı. Peki, 171baran kimdir? İşte detaylar…

Türkiye’nin ana gündem maddesi haline dönüşen Z kuşağı farklı tarzlara yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Pop ve arabesk müziğin yerini rap müzik alıyor. Z kuşağı sadece popüler müzik tarzını belirlemek ile kalmıyor. Aynı zamanda kendi yıldızlarını da üretmeye başlıyor. İnternetin yaygın bir şekilde kullanılması da genç yeteneklerin keşif sürecinde en etkili faktör olarak karşımıza çıkıyor. Youtube’nin yanı sıra Spotify listelerine girmeyi başaran genç yıldızlar bir anda en popüler isimler haline dönüşüyor. Son olarak adından söz ettirmeyi başaran genç yetenek ise 171baran oldu. Rap müziğin sevilen ismi müzik dünyasına adım atan 171baran, özgün tarzıyla dikkat çekti.

171baran’nn gerçek adı nedir?

Rap müzik yapan sanatçıların en belirgin özelliklerinden birisi de gerçek isimlerini kullanmak yerine nick nameleri tercih etmeleri oluyor. Ceza, Sagopa Kajmer gibi önemli isimlerin başlattığı akım genç yıldızlar tarafından da sürdürülüyor.171baran mahlasını kullanan rap müzisyeninin gerçek adı Baran Uckandır.

Baran Uckan kaç yaşındadır?

11 Oğustos 2003 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Baran Uckan (171baran) küçük yaşlarından itibaren müzikle ilgilenmektedir.EML’deki eğitimini tamamladıktan sonra Üniversite için istanbul’dan Ankara’ya taşınmıştır. Üniversite eğitimi alan sanatçını hayatına devam etmektedir . Müzik dünyasına ilk adımını İstanbul’da atmıştır.Hayat adlı esere imza atan 171baran, Youtube’da 2bin izlenme sayısına ulaşmıştır. Hemen akabinde ise Hayat p2 Freestyle adlı eseri yayınlamıştır.Tekli şarkılarda yakaladığı başarı sayesinde albüm yapma şansı bulmuştur. 171baran’ın ilk albümü Hayat, 26 Ekim 2023 tarihinde çıkmıştır. Müzik dünyasında emin adımlarla ilerleyen 171baran, Hayat adlı şarkısıyla geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır.171baran’ın son eseri ise hazırladığı su şarkısı olmuştur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir