İdeal indirim – idealindirim.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ukrayna’da Üniversite Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ukrayna’da Üniversite Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

admin admin -
73

Ukrayna’da Üniversite Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Dünya daha küreselleştikçe, birçok insan kendi ülkeleri dışında yükseköğrenim fırsatları arıyor. En popüler destinasyonlardan biri, öğrencilere çeşitli avantajlar sunan Ukrayna’dır.

Odessa Hümaniter Üniversitesi denklik ve düşük bir yaşam maliyetine ve mükemmel bir yaşam kalitesine sahiptir. Ayrıca, diğer Avrupa ülkelerine göre daha düşük bir eğitim maliyetine sahiptir. Bu, başka yerlerde olduğu kadar öğrenci kredisi çekmek veya çalışmak zorunda kalmadan kaliteli bir eğitim alabileceğiniz anlamına gelir.

Ukrayna’da ayrıca doktora dereceleri de dahil olmak üzere her seviyede İngilizce eğitim programları sunan mükemmel üniversiteler vardır. Ukrayna’daki Üniversite Sistemi, ülke genelinde 1.000’den fazla üniversite ve kolej ile çok iyi gelişmiştir.

Bu, nerede eğitim almak istediğiniz önemli değil, yakınlarda muhtemelen bir seçenek olduğu anlamına gelir!

Eğitim Hedefiniz Olarak Neden Odessa Hümaniterı Seçmelisiniz?

Odessa Humanitarian’ın üç kampüsü vardır: Odessa’daki ana kampüs, Yalta’daki (Kırım) Karadeniz kampüsü ve Kiev yakınlarındaki Dinyeper Nehri kıyısında yer alan Dnipro kampüsü. Odessa uluslararası Hümaniter Üniversitesi uzaktan eğitim konusun dada başarılıdır.

Üniversitenin aralarında Stanford Üniversitesi, Yale Üniversitesi, Princeton Üniversitesi, Oxford Üniversitesi ve London School of Economics’in de bulunduğu dünya çapında 120’den fazla üniversite ile ortaklığı bulunmaktadır. Odessa Humanitarian ayrıca öğrencilere yabancı ortak üniversitelerde bir öğrenci değişim programı veya lisans programlarının bir parçası olarak eğitim alma fırsatı sunar.

Odessa Humanitarian, öğrencilerine hem okulda hem de okulda karşılaştıkları her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır profesyoneller olarak onları hayata hazırlayacak birinci sınıf eğitim sağlamayı taahhüt eder.

Odessa Hümaniter Üniversitesinde Hangi Bölümü Okuyacağınızı Nasıl Seçersiniz?

Bu bölümde, Odessa İnsani Yardım Üniversitesi’nde bulunan farklı bölümlerden bahsedeceğiz.

Öğrencilerin seçebilecekleri dokuz bölüm vardır. Bunlar şunları içerir:

Sanat ve tasarım,

Ekonomi ve Yönetim,

Coğrafya ve bölgesel çalışmalar,

Tarih,

Dilbilim ve filoloji,

Felsefe, psikoloji ve pedagoji,

Siyasi bilimler ve Uluslararası İlişkiler,

Psikoloji.

Neden Odessa Hümaniter Üniversitesinde Eğitim?

Üniversitenin hem lisans hem de lisansüstü olmak üzere çok çeşitli eğitim programları sunduğunu gördük. Ayrıca, üniversite sadece eğitime değil, aynı zamanda araştırmaya da odaklanmıştır. Bu, öğrencilerin kendi alanlarında önde gelen öğretim üyeleriyle çalışma şansı yakaladıkları anlamına gelir.

Ayrıca, Odessa İnsani Üniversitesi birçok sıralama ve ankette Ukrayna’nın en iyi üniversitelerinden biri olarak seçilmiştir. Bu sıralamalardan bazıları şunlardır: Times Higher Education Dünya Üniversite Sıralaması, QS Dünya Üniversite Sıralaması ve US News & World Report’un En İyi Küresel Üniversiteler Sıralaması.

Üniversite, yüksek kaliteli öğretimi ve araştırması ile mükemmel bir üne sahiptir ve bu da onu eğitim almak için harika bir yer yapar.

Daha fazlası için eurostar yurtdışı eğitim danışmanlığı : istiklal Caddesi No: 49 (Mavi Han) Kat:5 Taksim / İstanbul telefon : 0212 709 8 709

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir