Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tercih başvurusu

ÖSYM KPSS-2022/12 tercihlerinin başladığını duyurdu. Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/12 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak. “KPSS-2022/12: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tercih başvurusu

ÖSYM KPSS-2022/12 tercihlerinin başladığını duyurdu. Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/12 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.

“KPSS-2022/12: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2022/12 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

Adaylar tercihlerini, 07-12 Aralık 2022 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri, 07 Aralık 2022 tarihinde saat 11.00’de başlayacak ve 12 Aralık 2022 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/12 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Ödüllü Türk BT uzmanı, küresel organizasyonlarda ülkemizi temsil ediyor
Ödüllü Türk BT uzmanı, küresel organizasyonlarda ülkemizi temsil ediyor
Yeni nesil kalıcı oje serisi manikürde konforu yeniden tanımlıyor
Yeni nesil kalıcı oje serisi manikürde konforu yeniden tanımlıyor
İstanbul’da Kuantum Teknolojileri Zirvesi: ‘Savunmadan biyomedikale toplumun her alanı dönüşecek’
İstanbul’da Kuantum Teknolojileri Zirvesi: ‘Savunmadan biyomedikale toplumun her alanı dönüşecek’
GASA Raporu: Brezilyalılar Her Yıl 252 Dolandırıcılık Girişimiyle Karşılaşıyor
GASA Raporu: Brezilyalılar Her Yıl 252 Dolandırıcılık Girişimiyle Karşılaşıyor
Yeşil Bir Gelecek, Sürdürülebilir Konutlarla Mümkün Olacak…
Yeşil Bir Gelecek, Sürdürülebilir Konutlarla Mümkün Olacak…
İklim Krizi Karşısında Expanscience Dönüşümünü Hızlandırıyor ve “Yenileyici Şirket” Olma Hedefini Yeniden Teyit Ediyor
İklim Krizi Karşısında Expanscience Dönüşümünü Hızlandırıyor ve “Yenileyici Şirket” Olma Hedefini Yeniden Teyit Ediyor
İdeal İndirim Fiyatları..
İdeal indirim - idealindirim.com

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları İDEAL İNDİRİM 'de saklıdır.