İdeal indirim – idealindirim.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ekrem İmamoğlu’ndan 1 Mayıs Mesajı: “Emeğin, Dayanışmanın Bayramı Kutlu Olsun”

Ekrem İmamoğlu’ndan 1 Mayıs Mesajı: “Emeğin, Dayanışmanın Bayramı Kutlu Olsun”

Haber Haber -
18

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs’ı Kutladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü sosyal medya hesabından yayımladığı video ile kutladı. İmamoğlu, “Emeğin, dayanışmanın, mücadelenin bayramı #1Mayıs kutlu olsun” mesajıyla işçilerin ve emekçilerin gününü kutladı.

İmamoğlu’nun Açıklamaları

İstanbul ve Türkiye’nin Üreten İşçileri ve Emekçileri Kutlu Olsun: İmamoğlu, video mesajında, İstanbul’un ve Türkiye’nin üreten, alın teriyle ülkeyi sırtlayan işçi ve emekçilerine 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı. Aynı zamanda dayanışmanın önemine vurgu yaptı ve belediyecilik anlayışlarında da bu değerlerin izlerini sürdürdüklerini belirtti.

Sendikal Süreçler ve İyileştirmeler: İBB başkanı, belediye olarak sendikal süreçleri örnek bir şekilde yönettiklerini ve çalışan sayısında önemli artışlar yaşandığını ifade etti. İmamoğlu, çalışanların lehine ücretlerde ve çalışma saatlerinde iyileştirmeler yapıldığını vurguladı.

Gelecek İçin Duyulan Temenniler: Ekrem İmamoğlu, Türkiye’de emeğin sömürülmediği, sosyal adaletin sağlandığı, iş güvenliğinin ve sendikal örgütlenmenin güçlü olduğu bir gelecek dileğiyle 1 Mayıs’ı kutladı. Kadınların çalışma hayatında güçlü şekilde temsil edilmesi, çocuk işçilerin okullarına dönmesi ve iş koşullarının iyileştirilmesi yolunda çaba sarf edilmesi gerektiğini belirtti.

Emeğin Teknolojiyle Harmanlandığı Bir Türkiye: İmamoğlu, emeğin teknolojiyle buluştuğu, emekçilerin zihinsel gelişimine önem verildiği ve mutluluk ile emeğin bir arada olduğu bir Türkiye için 1 Mayıs’ı kutladı. Tüm emekçilerin ellerinden öperek bayramlarını kutladı.

İlgili Yazılar