İdeal indirim – idealindirim.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Alya Kılıç Akademi Eğitimleri Kapsamlı Müfredat

Alya Kılıç Akademi Eğitimleri Kapsamlı Müfredat

admin admin -
17

Alya Kılıç Akademi Eğitimleri Kapsamlı Müfredat

 

Alya Kılıç Akademi, İstanbul’un sayılı güzellik akademilerinden biri olarak sahip olduğu vizyon ve misyon amaçlarını ve öğrencilere sağlamayı hedeflediği değerleri netleştirir. Kapsamlı müfredatı ile teorik bilginin yanı sıra öğrencilere pratik becerileri geliştirebilmeleri için yeterli fırsatlar sunar. Profesyonel bir güzellik akademisi olarak öğrencilere canlı modeller üzerinde uygulama yapma ve gerçek dünya deneyimi kazanma şansı verir.

 

Farklı zaman ve şehirlerde de sunduğu yüzde yüz öğrenme garantisi vadeden eğitimleri sonucunda başarı olan öğrenciler M.E.B onaylı sertifika almaktadır. Böylece bireyler, güzellik ve estetik endüstrisinde en iyi kariyeri yapma fırsatını yakalar. Güzellik Akademisi sertifikası, mezunlara çeşitli iş olanakları sunar. Kuaför salonları, güzellik merkezleri, spa’lar, makyaj stüdyoları ve kozmetik markaları gibi birçok alanda çalışma fırsatı bulabilirler.

 

İstanbul Kadıköy, Bakırköy ve Fatih’te Kapsamlı Güzellik Uzmanlığı Eğitimi

 

Güzellik Akademisi, İstanbul Kadıköy Güzellik Akademisi başta olmak üzere Bakırköy ve Fatih’te de faaliyetlerini başarılı bir şekilde ve lider konumda yürütmektedir. Birçok işveren, güzellik ve estetik alanında çalışacak personel ararken adayların eğitim geçmişine ve sertifikalarına önem verir. Güzellik akademisi sertifikası, iş başvurularında çok önemli avantajlar sağlar. Bununla birlikte müşteriler, güzellik hizmeti alırken deneyimli ve nitelikli uzmanlarla çalışmayı tercih eder.

 

Kapsamlı eğitim aldıktan sonra başarılı mezunlara verilen güzellik akademisi sertifikası, müşterilerin mezunlara güven duymalarını sağlayarak işlerini büyütmelerine yardımcı olur. Güzellik   Akademisi için katılımcılarının başarısı nihai başarı ölçütüdür. Eğitim yolculuğu boyunca öğrencilerine en yüksek kalitede eğitim ve destek sağlamaya kararlı bir kurumdur. Profesyonel eğitmenleri, sadece eğitmen değil aynı zamanda onlara yolun her adımında rehberlik eden mentorlardır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir