İdeal indirim – idealindirim.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Çağdaş Atan Başak şehir ile anlaştı

Çağdaş Atan Başak şehir ile anlaştı

admin admin -
13

Çağdaş Atan Başak şehir ile anlaştı

RAMS Başakşehir, teknik direktörlük görevi için Çağdaş Atan ile anlaşmaya varıldığı açıkladı.

Trendyol Süper Lig’de bu sezon oynadığı 3 müsabakadan da mağlubiyetle ayrılan Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Çağdaş Atan getirildi. 43 yaşındaki çalıştırıcı için 11 Eylül Pazartesi günü imza töreni düzenlenecek. İstanbul ekibinin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya varmıştır. 11 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’de, stadımızda bulunan basın toplantı odasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın katılımıyla imza töreni düzenlenecektir” denildi.

Teknik direktörlük kariyerinde son olarak Kayserispor’u çalıştıran Çağdaş Atan, 40 Süper Lig maçında 16 galibiyet, 16 mağlubiyet, 8 beraberlik aldı. Atan, sarı-kırmızılarla bu sezon ise ligde çıktığı 4 maçta 3 beraberlik, 1 galibiyet alarak 6 puan topladı.

Çağdaş Atan daha önce Alanyaspor’u da çalıştırmıştı.

Çağdaş Atan (d. 29 Şubat 1980, İzmir), Türk teknik direktör ve stoper mevkiinde oynamış eski millî futbolcu. Süper Lig ekibi İstanbul Başakşehir’in teknik direktörüdür.

Atan, Denizlispor, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerde oynamadan önce kariyerine Altay ve Marmaris’te başladı. Ayrıca Almanya’nın Energie Cottbus takımında da kısa bir süre forma giydi. Atan 2009 yılında Basel’e katıldı, yerel şampiyonluklar kazandı ve Avrupa müsabakalarında oynadı. Daha sonra Mersin İdman Yurdu, Akhisarspor, Gaziantep BB ve Manisaspor gibi Türk kulüplerinde oynadı ve 2015 yılında emekli oldu. orisbet iletişim

Türkiye millî takımını temsil eden Atan, 2004 yılında ilk kez millî formayı giydi ve ilk golünü Hırvatistan’a karşı bir hazırlık maçında attı. Kısa bir süre U-21 takımında da oynadı. Emekli olduktan sonra antrenörlüğe geçiş yaptı, Sergen Yalçın’ın yanında yardımcı antrenör olarak çalıştı ve sonunda 2020’de Alanyaspor’un teknik direktörü oldu. Menajerlik kariyerine 2022’de Kayserispor ile devam etti ve Süper Lig’de saygın dereceler elde etti. Atan, Türk futboluna hem oyuncu hem de teknik direktör olarak yaptığı katkılarla tanınmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir